ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

H Aριστερα ειναι η μονη λυση αρκει να το θελει και η ιδια..


Ειναι πλεον γεγονος και στον πιο απιστο Θωμα οτι η χωρα αυτη βουλιαζει.Ηδη εχουμε ξεκινησει την κατρακυλα σ ενα γκρεμο που δυστυχως δεν βλεπουμε που σταματα.

Ειναι πλεον δεδομενο οτι η κυριαρχια της χωρας εχει χαθει.Ειναι δεδομενο οτι καθημερινα πλεον ολο και περισσοτερα τμηματα του λαου σπρωχνονται κατω απο τα ορια της φτωχειας.

Τιποτα δεν λειτουργει πλεον σωστα σε αυτο τον τοπο.

Η κυβερνηση αυτη πρεπει αμεσα να παραιτηθει.Εαν οντως σεβονται τον ιδιο τους τον εαυτο τους και αγαπουν εστω και λιγο την χωρα αυτη αυριο κιολας οφειλουν να παραιτηθουν.

Το ζητουμενο ομως ειναι το μετα.

Ας δουμε ομως τα σεναρια με τα υπερ και τα κατα τους.

1.Συγκυβερνηση μεταξυ Ν.Δ ---ΠΑΣΟΚ--ΛΑΟΣ--ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.
  Ειναι αδιανοητο το εγχειρημα αυτο διοτι ουτε συνοχη θα υπαρχει ουτε φυσικα θα υπαρχει απο τον λαο πιστωση χρονου.Οι αποψεις των πολιτικων τμηματων της συγκηβερνησης αυτης αλλα και οι στασεις ειναι γνωστες και το αλαλουμ αλλα και η συμπεριφορα του κοσμου θα ειναι παρομοια με σημερα.
Πως να δεχθει ο κοσμος μια συγκυβερνηση με το ΠΑΣΟΚ??Πως να δεχθει ο κοσμος μια συγκυβερνηση με το ΛΑΟΣ που δεν εχει αφησει κανενα μετρο αψηφιστο??Πως να δεχθει ο κοσμος
συγκυβερνηση με την Μπακογιαννη που θεωρει τα μετρα αυτα λιγα??
Πως να δεχθει τελος ο κοσμος μια συγκυβερνηση απο κομματα και ανθρωπους που εχουν ανακατευθει και εχουν προσφερει τις υπηρεσιες τους ωστε αυτη η χωρα να παρουσιαζει την κατασταση αυτη??

2.Κυβερνηση Ν.Δ.  Ας μην γελιομαστε ολοι γνωριζουν πολυ καλα οτι ο Αντωνακης κανει τον δυσκολο αλλα στην θεση του Γιωργακη θα κανει την παπια και θα ειναι και αυτος Yes men στο ΔΝΤ στην ΤΡΟΙΚΑ και σε καθε καραγκιοζακο Ευρωπαιο.
Ας μην γελιομαστε ο χρονος μιας τετοιας κυβερνησης στην παραμονη της εξουσιας δυσκολα θα ξεπερνα τους τρεις μηνες.Αφηστε δε που η κατασταση θα χειροτερεψει διοτι δεν θα μπορουν να κανουν τιποτα.

3.Εννοειτε οτι δεν συζηταμε σεναρια με πρωθυπουργους τυπου Μπερλουσκονι η απο τον χωρο των Βιομηχανων  κ.λ.π.  Εδω ειναι Ελλαντα και εχουμε χορτασει πλεον απο παπαριες.

4.Αριστερα....Το μεγαλο ερωτηματικο.
Εαν θελουν μπορουν.Ειναι η μονη δυναμη που μπορει να συναψει ξεκαθαρα ενα συμβολαιο με τον Ελληνικο λαο και ολοι μαζι να δωσουμε τον αγωνα που θα κανει την Ελλαδα δυνατη.
Τι θα λεει το συμβολαιο αυτο???
α)Πτωχευσαμε αλλα ολοι μας.Το ολοι μας φανταζομαι οτι ειναι κατανοητο πλεον σε ολους.
 Ολοι μας ομως θα δουλεψουμε ωστε να κανουμε την Ελλαδα δυνατη.
Θα ζησουμε με οσα μπορουμε να εχουμε ωσπου να σηκωσουμε κεφαλι χωρις ομως καποιοι Κυριοι και Κυριες να εχουν και να περνουνκαλυτερα απο εμας.Να εχουν και μεσα απο την κριση αυτη να γινονται και πλουσιοτεροι.Να εχουν και να περνουν τα σπιτια του κοσμου στους πληστηριασμους των τραπεζων που το ιδιο το κρατος τους(κρατος τους..το ξαναλεω)στηριζει τις τραπεζες τους.
Ολοι θα εχουμε την ιδια υγεια..την ιδια παιδεια..την ιδια ασφαλεια.
Βουλευταδες..διευθυντες..υποδιευθυντες..τραπεζιτες..χρηματιστηριακοι συμβουλοι..περιφερειαρχες..αντιπεριφερειαρχες..δημαρχαιοι... αντιδημαρχαιοι  να μας λειπουν διοτι οι παχουλοι μισθοι τους μας χρειαζονται.
Η οργανωση της κοινωνιας σαφως θα ειναι διαφορετικη χωρις τους παχουλους μισθους τα ακριβα αυτοκινητα και τους εκαντονταδες αστυνομικους διπλα τους για προστασια.

Ειναι φιλες και φιλοι η μοναδικη διεξοδος εαν θελουμε μια Ελλαδα Ανεξαρτητη.Εαν θελουμε μια Ελλαδα που να εχει ενα λαο που να νοιωθει περηφανος και ν αγαπαει την χωρα του.
Δυστυχως εχουμε φτασει στο σημειο να απαξιωνουμε την χωρα μας.Ειναι λυπηρο.

Υ.Γ.  Προσφατα ημουν σε μια τυχαια συναντηση με μεγαλο  επιχειρηματια οπου ο ανθρωπος δικαιως για να στηριξει τα συμφεροντα του ουτε λιγο ουτε πολυ προσπαθουσε να με πεισει οτι μακαρι ναρθουν
Γερμανοι..Γαλλοι ν αναλαβουν τις τυχες της χωρας μας.
Ενα απο τα επιχειρηματα του λοιπον ηταν και αυτο...Εαν φωναξω εναν απο μια συγκεντρωση που φωναζει και δυνατα οτι πουλατε την Ελλαδα και του πω....αυριο πες του παιδιου σου να ερθει για δουλεια και χεσε την Ελλαδα..θα παρατησει την συγκεντρωση και θα παει χαρουμενος σπιτι του.
Ισως το επιχειρημα του ειναι βασιμο.Εχει δοση αληθειας μεγαλης.Αλλα ομως σκεφθειτε το ολοι και ολες και αναλογιστειτε λοιπον πως φθασαμε εδω..ποσο ευκολα μας χειραγωγουν..ποσο ευκολα αυτοι οι επιχειρηματιες μας περιμενουν στην γωνια ωστε να ψωνιζουν το βιο μας εκμεταλλευομενοι την κριση αυτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: