ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Aπο το ΤΙΤΑΝΑ ξεκιναει η εφαρμογη του ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ...


Απο εγκυροτατες πληροφοριες που εχουμε 33 εργαζομενους απολυει ο Τιτανας μας!!!!!!!!!!! στο εργοστασιο της Ελευσινας και 127 εργαζομενους απο τα υπολοιπα του ομιλου.

Εχουμε σε αυτο το blogg γραψει αρκετες φορες για τους Κανελλοπουλαιους τους ευεργετες της πολης μας!!!!και εχουμε γινει κακοι.
Εχουν πλουτισει εις βαρος ολων των κατοικων της περιοχης...εχουν στειλει κοσμο στα νοσοκομεια..κατεχουν δρομο ΠΑΡΑΝΟΜΑ και κανεις φορεας της πολης και της περιοχης δεν εχει συγκινηθει.

Ηρθε λοιπον η στιγμη που πρεπει και θα παρουμε πρωτοβουλιες.Πολυ συντομα ολοι σας θ ενημερωθειτε για αυτες.

Και τον δρομο θα διεκδικησουμε εμπρακτα και το πολιτιστικο τους κεντρο να το παρουν και να το πανε στην Εκαλη και εαν μπορουν να την κανουν απο την πολη
θα μας κανουν χαρουμενους.

Αλλωστε ειναι ευκαιρια τον χωρο αυτο να τον κανουμε ενα χωρο οπου μπορουν ολοι να ερχονται να βλεπουν πως με τις αυθαιρεσιες και την υποταγη κρατους..φορεων στα συμφεροντα του Κεφαλαιου μια πολη χανει την ομορφια της και χιλιαδες κατοικοι της πολης και της περιοχης γινονται καρκινοπαθεις
για την εξυπηρετηση των συμφεροντων.

Αυτα για αρχη λοιπον..

Δεν υπάρχουν σχόλια: