ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Ένα «τέλος» δεχόμαστε, μόνο το δικό τουςΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Μας βουλιάζουν. Καταστρέφουν μια ολόκληρη κοινωνία, κυρίως τους νέους που δεν τους επιτρέπουν να έχουν καν όραμα, να ελπίζουν ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο προβλεπτό μέλλον. Αν τα καταφέρουν εδώ, η συνταγή θα επεκταθεί σ’ όλα τα κράτη της ΕΕ. Η κυβέρνηση υπακούει και πολλές φορές υπερακοντίζει, σ’ όλα τα κελεύσματα των ισχυρών νεοφιλελεύθερων ηγεσιών. Γνωρίζουν ότι η πολιτική που εκτελούν θα οδηγήσει στην κινεζοποίηση και όχι σε έξοδο από την κρίση. Με ύφεση τριετίας στο 13% και με ανεργία στο 26%, με χρέος αυξανόμενο, ολοένα και περισσότερα μέτρα θα χρειάζονται. Το σχέδιο «Εύρηκα» που παραχωρεί όλο το δημόσιο πλούτο της χώρας σε ευρωπαϊκή εταιρεία εκποίησης, τα χαράτσια των ακινήτων και των έκτακτων εισφορών που επιβάλλονται γιατί επικρατεί η πολιτική επιλογή να μη συλλάβουν τη φοροδιαφυγή, οι νέες αυξανόμενες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και οι μαζικές απολύσεις στο δημόσιο τομέα, οι ζώνες ανεξέλεγκτης εργοδοτικής αυθαιρεσίας δεν είναι το τέλος, δεν είναι ούτε καν η μέση απόσταση.
Το στοίχημα είναι η αντίδραση της κοινωνίας και των κινημάτων. Το τελευταίο έκτακτο τέλος ας τους το επιβάλλουμε εμείς: το πολιτικό τέλος της κυβέρνησης και της τρόικας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: