ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011

Ν. Χουντής: Η κυβέρνηση επικυρώνει την απώλεια εθνικής μας κυριαρχίας


Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, εν όψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Η εξ’ αναβολής Σύνοδος Κορυφής που γίνεται στις Βρυξέλλες την Κυριακή, και πραγματοποιείται γιατί δεν συμφώνησαν όλοι να αναβληθεί εκ νέου, αποτυπώνει την εικόνα αποτελεί μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης ανίκανης να διαχειριστεί τα προβλήματα που οι ίδιες οι πολιτικές της δημιούργησαν.
Η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, ο εξανδραποδισμός, το μοίρασμα των ιματίων της στους δανειστές, είναι τα μοναδικά σημεία σύγκλισης και συμφωνίας της Ευρωπαϊκής ‘ηγεσίας’, που η παραδομένη ελληνική κυβέρνηση θα επικυρώσει απλά με την παρουσία της.
Η Ελλάδα δεν έχει να ελπίζει τίποτα θετικό από αποφάσεις Κορυφής. Στο μόνο που μπορεί να ελπίζει, είναι οι μεγάλοι, παλλαϊκοί, μαχητικοί αγώνες του λαού της, για να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια, την ελπίδα και το μέλλον των παιδιών της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: