ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Γιωργος Τσουκαλας..Ο νεος Δημαρχος της Ελευσινας.


Φιλε Γιωργο αναλαμβανεις Δημαρχος σε μια πολυ δυσκολη συγκυρια για την πολη λογω της συσωρευσης πολλων προβληματων απο την ακραια φιλελευθερη πολιτικη της κυβερνησης.
Εχεις ομως την εμπειρια μεσα απο την συμμετοχη σου εδω και πολλα χρονια στην αυτοδιοικηση, αλλα και απο πολιτικους χωρους που εχεις περασει να παραγεις εργο.
Τι ζητα σημερα ο κοσμος απο εναν Δημαρχο??
Τι εχει αναγκη η πολη αυτη στην συγκεκριμενη συγκυρια που συνεχως επιδεινωνετε??

Ας δουμε τα κυριαρχα προβληματα..
Φτωχεια
Ανεργια
Απολυσεις απο εταιρειες με την βοηθεια του  πολυνομοσχεδιου
Συνεχης κλεισιμο μικρο-επιχειρησεων
Περιβαλλον
Αδυναμια απο πολυ κοσμο πληρωμης των χαρατσιων και με τις αναλογες συνεπειες εξ αιτιας αυτης της αδυναμιας.

Οφειλει ο Δημος της Πολης να ειναι ΠΑΡΩΝ σε ολα αυτα.
Οφειλει ν ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ με την πολιτικη αυτη.
Οφειλει αμεσα να κινητοποιησει τον κοσμο.
Οφειλει να κινητοποιησει τις γειτονιες.Σε καθε γειτονια συνελευση.Ν α ακουν τις αποψεις των πολιτων και να καταγραφονται τα προβληματα.Να παιρνονται αποφασεις και πρωτα ο Δημος να τις στηριζει.
Ευθεια αντιπαραθεση με ολες τις εταιρειες που χρονια τωρα λυμαινουν την περιοχη με την παρουσια τους,καταπατουν τμηματα και δρομους της πολης,κερδιζουν δισεκατομυρρια στις πλατες των κατοικων και λυμαινουν και το περιβαλλον που ζουν οι κατοικοι με τεραστιες συνεπειες στην ζωη των κατοικων αλλα και στο οικοσυστημα της περιοχης.Επειδη σημερα τα κερδη τους μειωνονται ερχονται με τις απολυσεις τους να γονατισουν την πολη αυτη.

Αν τιποτα απο αυτα δεν γινουν οπως και πολλα αλλα και απλα εισαι ενας καλος διαχειριστης τοτε φιλε Γιωργο εχασες το παιχνιδι.Εαν στο τελος απλα ξανακαταγραψουμε θετικο ταμειο και φωτογραφιες απο εκδηλωσεις φιλε Γιωργο το πουλακι θα εχει πεταξει.
Η γνωριμια μας εχει να κανει απο τον Μιχαλη τον Λεβεντη.Τον Δημαρχο που εκαμε πολλα για την Πολη και για τους κατοικους της.Ξερω οτι θυμασαι πολυ καλα την εποχη εκεινη και τους πολλους αγωνες που δωσαμε.
Οι εποχες εχουν αλλαξει αλλα τα συμφεροντα καποιων δεν εχουν αλλαξει.Ειμαι ομως σιγουρος οτι εσυ εισαι με τους πολλους και οχι με τους λιγους.

Επειδη ομως στην βραση κολλα το σιδερο σου δινεται η δυνατοτητα να το αποδειξεις...

Ξεκινα λοιπον..αμεσα και δυναμικα..Κατεβασε τους επισημους οπως ο Γκλετσος απο την πασαρελλα
και με τους συμβουλους σου και ολο τον κοσμο μαζι ν αναδειξουμε οτι οι Ελευσινιοι εκτος απο μυστηριοι ειναι και ανθρωποι αξιοπρεπεις που αγαπουν την χωρα αυτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: