ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Για την απόφαση της Συνόδου και το κούρεμα του χρέους για την ΕλλάδαΗ κυβέρνηση σπεύδει να πανηγυρίσει για κάτι το οποίο ξόρκιζε έως και πριν λίγο καιρό. Όταν μιλούσαμε για κούρεμα με άλλους όρους στις αρχές του 2010, μας απαγόρευαν να προφέρουμε καν τη λέξη «αναδιάρθρωση» χρέους, υποστηρίζοντας ότι όποιος το λέει κάνει κακό στη χώρα. Η κυβέρνηση ανακαλύπτει σοβαρά μειονεκτήματα στη απόφαση της 21 Ιουλίου, τα οποία όμως τότε δεν εντόπιζε και θριαμβολογούσε για μια επιτυχία.
Η κυβέρνηση κρύβει επιμελώς τις συνέπειες αυτού του κουρέματος «α λά γερμανικά» και θα αποτυπωθούν στο νέο μνημόνιο που θα ετοιμαστεί μέχρι το τέλος του 2011 με όρους που ήδη έχει επιβάλλει η Γερμανία και έχει συνομολογήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Το πακέτο των χθεσινών αποφάσεων που θα εξειδικευτεί στο προσεχές διάστημα περιλαμβάνει νέα επώδυνα μέτρα για τον έλληνα πολίτη, ακόμα χειρότερα από το μνημόνιο νο1 και νο2:
  • Νέες μειώσεις μισθών σε δημόσιο  για τη δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων και στον ιδιωτικό τομέα στο όνομα της ανταγωνιστικότητας.
  • Νέες μεγάλες μειώσεις συντάξεων.  Η παροχή εγγυήσεων που αποφασίστηκε χθες αφορά αποκλειστικά τις τράπεζες. Ούτε λέξη για τα ασφαλιστικά ταμεία.
  • Νέα ακόμη πιο σκληρή επιτροπεία και εποπτεία. Ακόμα πιο ωμή διακυβέρνηση της χώρας από τους δανειστές της χώρας. Όσο κι αν οι κύριοι Βενιζέλος και Παπανδρέου προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, «βαφτίζοντας το κρέας, ψαρί» αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.
  • Για τουλάχιστον δέκα χρόνια η Ελλάδα θα μείνει σε καραντίνα και εκτός αγορών
  • Ιδιωτικοποιήσεις «όσο-όσο» και «όπως-όπως» υπό διεθνή εποπτεία και επιτροπεία  


                                                                      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: