ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ



Μας «σώζουν» για να μας αρμέγουν...

ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΪΟΥ

Θρίλερ στο Λουξεμβούργο. Μπροστά στον πανθομολογούμενο πλέον αδιέξοδο της πολιτικής που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, η ηγεσία της ΕΕ μαζί με τον Έλληνα υπουργό κ. Παπακωνσταντίνου υποχρεώθηκαν, επειγόντως –ανεπίσημη επαφή τη χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός (!)– να αναζητήσουν κάποιες λύσεις. Η χρεοκοπία της πολιτικής τους έκδηλη. Όμως έκδηλη ήταν και η εμμονή τους, έστω και με ίχνη χαλάρωσης, αυτή να διασωθεί ακέραια. Γι’ αυτό και τα μέτρα που, σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκαν στο τραπέζι αφορούν μετατόπιση των στόχων για μείωση του ελλείμματος, αναστολή πληρωμής ομολόγων του 2012 και φυσικά την επιβολή επαχθέστερων όρων. Αν αυτά επιβεβαιωθούν πρόκειται στην πραγματικότητα για ένα είδος αναδιάρθρωσης χρέους που πρωταρχικό της στόχο έχει να διασωθεί η νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείται στην Ελλάδα και τις άλλες χώρες του Νότου, να εξασφαλιστεί η αποπληρωμή των δανειστών, να περιφρουρηθεί η σταθερότητα της Ευρωζώνης. Είναι, εξάλλου, και το μόνο πακέτο μέτρων στο οποίο μπορεί να συμφωνήσουν διαφορετικών συμφερόντων εταίροι. Γι’ αυτό και σ’ αυτό το νεώτερο, όσον αφορά την Ελλάδα, σχέδιο –μετά το σχέδιο «διάσωσης» της Πορτογαλίας– η Γερμανία παίζει τον πρώτο ρόλο. Ούτε τυχαία είναι η «διαρροή» της είδησης για σύσκεψη στο Λουξεμβούργο ότι έγινε στο «Σπήγκελ». Το ό,τι, εν τέλει, μας σώζουν, όπως και με το μνημόνιο, για να μας αρμέγουν εν ασφαλεία, είναι και ένας ακόμη σπουδαίος λόγος η απεργία της Πέμπτης να παραλύσει όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: