ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Αχ βρε Καρολε τι επαθες...εσυ και η γκαμηλα σου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Το αυτοκίνητο του πρίγκιπα Κάρολου μετά την επίθεση. Φαίνονται η άσπρη μπογιά που έριξαν οι νεαροί και το σπασμένο πλαϊνό παράθυρο.Το αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα στο κεντρικό Λονδίνο δέχτηκε επίθεση από διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για την αύξηση των διδάκτρων.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως το αυτοκίνητο της Αυτού Μεγαλειότητος δέχτηκε επίθεση από διαδηλωτές καθ' οδόν προς το θέατρο London Palladium. Ο πρίγκιπας Κάρολος δεν έπαθε το παραμικρό», τόνισε εκπρόσωπος των ανακτόρων, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Το αυτοκίνητο έφτασε με καθυστέρηση στον προορισμό του. Εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα έδειξαν το
αυτοκίνητο - μια Μπέντλεϊ - να είναι γεμάτη άσπρη μπογιά και ένα από τα πίσω παράθυρα να είναι σπασμένο.
Η επιθεωρητής Τζούλια Πέντρι, που είναι υπεύθυνη για την αστυνόμευση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας δήλωσε πως το αυτοκίνητο του Κάρολου δέχτηκε επίθεση στο Οξφορντ Σέρκους στο κέντρο του Λονδίνου.
«Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, ούτε αν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τον πρίγκιπα. Αυτό που συνέβη είναι ότι μερικοί προσπάθησαν να του μιλήσουν και άλλοι κλωτσούσαν το αυτοκίνητο», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: