ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Το πειραματόζωο κατέλαβε το εργαστήριο!

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Α. ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Οι εκλογές στις 17 Ιουνίου μπορεί να αποδειχθούν ιστορικές όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη. Αυτό πια σήμερα προκύπτει από τις θέσεις που καταλαμβάνουν στην επικείμενη μάχη τα δύο στρατόπεδα. Ο πόλεμος γίνεται με πραγματικά πυρά και η αριστερά, ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ, θα παραμείνει ως το τέλος στο επίκεντρο αδυσώπητων επιθέσεων στρεβλώσεων και συκοφαντιών. Δεν υπάρχει, ίσως, πιο επιτυχής απόδοση της κατάστασης απ’ αυτή που το πειραματόζωο καταλαμβάνει το εργαστήριο! Η Ελλάδα, ο ελληνικός λαός, αντέδρασε και δίνει ελπίδα σ’ όλη την ΕΕ. Μερικοί θυμήθηκαν, ως κάτι αντίστοιχο, την περίοδο της δεκαετίας του ’60 με το παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης στο Βιετνάμ. Αυτό είναι ιδιαίτερα τιμητικό για ένα λαό. Μπορεί να γίνει και για τον ελληνικό. Αλλ’ αυτή η προοπτική σκοτεινιάζει ως και το νου των ηγετικών τάξεων. Η «εντολή» της Μέρκελ για δημοψήφισμα, είναι προϊόν αλαζονείας και αιφνιδιασμού από τις ενδεχόμενες εξελίξεις, είναι απαράδεκτη επέμβαση αλλά ταυτόχρονα και πριμοδότηση του αγώνα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: