ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Aριστερα της λουφας και της παραλλαγης??????


1.Αριστερα που χρηματοδοτειται απο το κρατος ειναι μια βολεμενη συστημικη Αριστερα.

2.Οταν βροντοφωναζει θα τους Διωξουμε!!!..θα τους Απελασουμε!!!Θα τους κανουμε με τα κρεμμυδακια..κ.λ.π. οφειλει να το κανει.Ειδαλλως με λογια του αερα το μονο που κανεις ειναι ν αποδεικνυεις συνεχως τις αδυναμιες σου αλλα και γιατι οχι το οτι δεν θελεις.Οταν μαλιστα χρηματοδοτεισαι γιατι να θελεις αραγε??

3.Η Αριστερα οφειλει να ειναι αντι--συστημικη και ν επαναστατικοποιει ειδικα στην σημερινη συγκυρια τον λαο.Το βλεπει κανεις σημερα αυτο???Απλα γκρινιαζει..διαμαρτυρεται και παριστανει το Τρολλευ Συνταγμα--Πατησια.

4.Ουδεις εδω και πολυ καιρο αριστερος μπορει να καταλαβει τον λογο της παρουσιας της Αριστερας στην Βουλη.Για να τσακωνετε με τον Καρατζαφερη και τον Βενιζελο???Για να συμμετεχει στις επιτροπες διαφανειας??
Αντιθετα αυτο το κοινοβουλιο οφειλε να το καταγγειλει και να φυγει απο αυτο.Να αφησει μονους οσους σχεδιαζουν τον απαγχονισμο του λαου και το ξεπουλημα της χωρας.

Η Αριστερα πρωτη επρεπε καθε χρονο να ανοιγει τα εσοδα της και τα εξοδα της.Να δινει λογο στον λαο στον οποιο απευθυνεται.

Ειναι απαραδεκτο για την Αριστερα ν απολυει και να βαζει και επιχειρηση της στο αρθρο 99.Εδω προφανως εννοω το Κ.Κ.Ε με οσα επραξε στον σταθμο του 902 αριστερα στα F.M και στην επιχειρηση του Τυποεκδοτικη.Ειναι απαραδεκτο διοτι στην πραξη ολοκαθαρα λειτουργει επιχειρηματικα με κανονες καθαρα καπιταλιστικους.
Στο τελος θα τρελλαθουμε ολοι με ολα αυτα!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: