ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ

Σε ονομαζουν <ανθρωπακο>,<κοινο ανθρωπο>.Λενε οτι μια νεα εποχη αρχισε,η <εποχη του κοινου ανθρωπου>.Δεν το λες εσυ αυτο,Ανθρωπακο.Το λενε αυτοι.οι αντιπροεδροι των μεγαλων εθνων,οι εκλεγμενοι ηγετες της εργατιας,οι μετανιωμενοι απογονοι των μπουρζουαδων,οι πολτικοι και οι φιλοσοφοι.
Σου δινουν το μελλον μα δε ρωτανε για το παρελθον σου.

Εισαι κληρονομος ενος φοβερου παρελθοντοσ.Η κληρονομια σου ειναι το πυρωμενο διαμαντι στο χερι σου.
Αυτο σου λεω εγω.


ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ

ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

ΑΧ ΒΡΕ ΤΣΕ......................

ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΑΣΤΡΟ??

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕΣ??

ΚΡΙΜΑ..............ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΟΣ...ΚΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ..

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

O Σγουρος και οι νταηδες του!!!!!!!!!!!!!


Δυστυχως τα οσα εγιναν στο περιφερειακο συμβουλιο στην πολη της Ελευσινας καταδεικνυουν οτι ορισμενοι ανθρωποι εχουν καβαλησει τοσο πολυ το καλαμι που θεωρουν τους εαυτους τους υπερανω ολων και ειναι εν δυναμει τα πιο φασιστοειδη υποκειμενα οσο αφορα την συμπεριφορα τους και επικινδυνοι ταυτοχρονα για την περιοχη και τους πολιτες.
Βεβαια το καλαμι ειναι επικινδυνο διοτι ευκολα το καβαλας αλλα αλλο τοσο ευκολα
μπορει οπως καθεσε να γινει ενα με εσενα.Γι αυτο λοιπον δαγκες προσεχτε.

Ειναι λογικο βεβαια ο κυριος Σγουρος να μην ενδιαφερετε για την περιοχη διοτι αφ ενος μεν αλλου μενει αφ ετερου δε μεχρι προχθες αυτο που ηξερε να λεει μονο ηταν...πως ζειτε εσεις στην Ελευσινα??

Ειναι λογικο επισης ο κυριος Σγουρος να μην θελει επισης να κοντραριστει με τα συμφεροντα αυτα που καθημερινως υποβαθμιζουν την περιοχη του Θριασιου.Ο ανθρωπος ειναι στελεχος του ΠΑΣΟΚ και δεν το κρυβει αλλωστε.

Ειναι λογικη ομως και η συμπεριφορα τοσο του Σγουρου αλλα και των υπολοιπων
δαγκων(δεν ειναι μαγκες αυτοι).Δυστυχως οσοι εχουν μεινει πλεον στο απο--κομμα ΠΑΣΟΚ εχουν εστερνιστει την φασιζουσα αποψη του ηλιθιου ΜΠΟΥΣ αλλοτε προεδρου των ΗΠΑ....Η με εμας η σας θαβουμε με οποιον τροπο μπορουμε...

Εδω ομως ειναι Ελλαδα.Εδω ομως ειναι και αρβανιτια.Αυτες οι συμπεριφορες δεν περνουν και η επομενη φορα θα ειναι μια δυσκολη φορα.Αυτο που κανατε να μιλατε για μπαχαλακηδες..να σηκωνετε καρεκλες..να απειλειτε με τις γροθιες σας θα το μετανοιωσετε <<κυριοι>>.

Μαγκας ειναι αυτος που καθεται ν ακουσει και με επιχειρηματα αποδεικνυει οτι γνωριζει το προβλημα και απαντα στον συνομιλητη του.
Ειναι ομως πολυ δυσκολο αυτο για εσας.Ειναι πολυ δυσκολο για οσους ανεβηκαν εκει που ανεβηκαν μεσω μηχανισμων και κολλητηλικιων(και πολλα αλλα)να συμπεριφερονται ως μαγκες.

Να μην ξεχνατε ομως οτι δεν ειστε ουτε ισχυροι πλεον ουτε μονιμοι.Ειστε με το ενναμιση ποδι βαθεια χωμενοι στο χρονοντουλαπο της ιστοριας και οι πολιτες της χωρας αυτης αλλα και της περιοχης ειναι πανετοιμοι πλεον να σας δωσουν την κλωτσια που χρειαζετε ωστε το χρονοντουλαπο αυτο να σας κλειδωσει μιας δια παντος μεσα του.

Δυστυχως καταντησατε το ΠΑΣΟΚ ενα κομμα που θα το μισησει ο ελληνας.

Εχετε αληθεια αναλογισθει εαν σημερα ζουσε ο αειμνηστος Γεννηματας με τετοιες συμπεριφορες σε ποιο μπουντρουμι θα σας ειχε κλεισει???
Εσεις ομως ουτε ματωσατε ουτε τσαλακωθηκατε για να φτασετε εκει που φτασατε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: